files/BANNER_LINKS_c6c97488-169b-4bf7-a6ed-7526eea8a104.jpgfiles/page0_2.jpg

Over ByNouck

Voordat Anouck Goudsmit ByNouck lanceerde, ontwerpt en maakt ze al bijna 20 jaar sieraden. Toen ze als styliste werkte, gebruikte ze haar items voor shoots. Toen ze merkte dat steeds meer vrouwen naar de sieraden vroegen, besloot ze in 2018 haar eigen merk te starten. Tegenwoordig worden de oorbellen, kettingen en armbanden van ByNouck door vrouwen over de hele wereld gedragen.

De kracht van mixen en matchen

Als professioneel styliste had Anouck Goudsmit altijd haar eigen signatuur. Ze combineerde kleuren en materialen en prints waar niemand ooit aan zou denken om samen te stellen. Haar creaties waren een groot succes! Deze handtekening is de basis van ByNouck. Waarom tenslotte "een paar" oorbellen kopen? Of draag je slechts één ketting? Anouck gelooft in de kracht van mixen en matchen, en dat maakt ze graag leuk en makkelijk met elke ByNouck collectie!

files/BIRTHSTONES_WEBSHOP_VAK_db8c25a0-41a8-4742-84b3-8fd30ffce821.jpg

Our Story...

Onze items vinden hun weg naar vrouwen over de hele wereld! Maar waar komen ze tot leven? Alle ByNouck sieraden zijn ontworpen en handgemaakt in Haarlem, Nederland. Elke dag komen 50 artistieke en modeminnende vrouwen samen op het hoofdkantoor en atelier van ByNouck om prachtige stukken te creëren.

Our designs

Alle ByNouck items zijn ontworpen door Anouck en haar team en handgemaakt in hun hoofdkantoor in Haarlem. Ter inspiratie gaat ze de natuur in en werkt met wat ze vindt, zoals schelpen, of waar haar ideeën naartoe reizen.

Laat ByNouck je dus meenemen op een reis door de ruimte, naar een tropisch paradijs, of regelrecht het wilde westen in! Elke collectie heeft zijn eigen kleurenpalet, charmes en materialen passend bij het modeseizoen. Er is altijd wel een sieraad dat bij jouw outfit past.

Terwijl wij eigenlijk vinden dat het andersom zou moeten zijn! Er goed uitzien, gemakkelijk gemaakt! Stylingadvies is onderdeel van de ByNouck-ervaring. Daarom geven wij je naast hulp in de winkel en online ook graag stylingadvies en adviseren wij combinaties onder ieder item in onze webshop.

files/BY_NOUCK_BRANDSTORE_IMAGE_3_2de1dc5d-7f0e-4f26-8f91-61bdae2038e3.jpg

Bezoek onze online store

Je bezoek aan één van onze ByNouck Stores moet onvergetelijk zijn. Daarom helpen onze stylisten je graag bij het vinden van de items die perfect bij jou passen. Op zoek naar een gedurfde mix en match? Ook daar helpen wij je graag mee. Last but not least zijn we super trots dat we onze eigen Initial Bar in de winkel hebben. Wij personaliseren items met jouw boodschap aan de wereld of de initialen van een dierbare terwijl je wacht.

Shop ByNouck online

Wij zijn grote fans van online winkelen. Lekker op de bank zitten met een warme cappuccino. Love it! Plaats eenvoudig je bestelling op de website. Zodra wij deze hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met het maken van uw sieraad. Elk item wordt op bestelling gemaakt en sommige kunnen zelfs worden gepersonaliseerd met een eigen tekst of initialen.

Hoe wij je bestelling verpakken

Elke bestelling is handgemaakt en gemaakt met liefde. Als je op ons lijkt, vindt je veel voldoening in perfect ingepakte en persoonlijke cadeaus. Voeg een handgeschreven kaartje toe aan je bestelling of besteding van €100,- en ontvang een gratis collection box.

Laat de wereld zien wie je bent!

Wij dragen sieraden met een reden. Bij ByNouck willen we dat onze artikelen zo uniek mogelijk zijn. We willen dat jouw oorbellen, ketting of armband een weerspiegeling zijn van jouzelf! Daarom hebben we een speciale collectie sieraden samengesteld met geboortestenen, sterrenbeelden en de mogelijkheid om te personaliseren. Draag dus wat je belangrijk vindt dichtbij je of geef iemand een mooi en betekenisvol cadeau.